Afscheid Bas Stigter

Lieve loper,

Na elf jaar met veel passie, energie en vreugde in de winkel te hebben gestaan, is het voor mij tijd om het stokje over te gaan dragen. En wat een mooi moment om dat te doen tijdens de jaarwisseling! Voor mij een afsluiting van een onwijs gave periode waarin ik veel geleerd heb en de winkel samen met mijn collega’s elk jaar naar een hoger niveau heb proberen te tillen. En dat kon alleen dankzij jou! Gedurende al deze jaren heb ik veel lopers mogen helpen aan een paar schoenen; om te trainen voor hun eerste 5km, of lopers die juist een snelle marathon willen lopen. Ongeacht jouw doel of intentie van het bezoek aan de winkel, het was erg fijn om je te ontvangen! De inspirerende, humoristische, aanstekelijke, motiverende en bovenal leuke & gezellige ontmoetingen zijn ontelbaar en zijn hetgeen wat mijn werk zo leuk maakte. Uit de grond van mijn hart; DANK daarvoor!

Datzelfde hart vertelt mij dat het tijd is voor iets anders; een nieuwe uitdaging, een nieuwe prikkel. Als eigenaar een mooie onderneming leiden als Runnersworld Amsterdamse Bos kan alleen als je het met 100% overgave doet en ik merk dat het percentage bij mij langzaamaan minder wordt. Tijd dus voor een ondernemer die dat weer met volledige focus en energie gaat doen! Ik ben heel blij dat te hebben gevonden in Maarten Soen, die vanaf 1 januari 2024 de winkel met verse energie en enthousiasme verder zal laten groeien. Al mijn fijne collega’s blijven aan boord, dus voor jou als loper verandert er niets. De service zal minstens zo goed zijn als de afgelopen jaren, dus blijf vooral komen!

Zelf zal ik vanaf januari iets meer focussen op mijn eigen hardloopavonturen en vind ik het leuk om te kijken wat er op dat gebied nog in het vat zit. Het leven van een atleet bestaat uit veel trainen en met name ook rust, dat laatste ga ik proberen iets meer te pakken. Als hardloper zal ik ook zeker verbonden blijven aan de winkel, met trots zal ik lopen in de outfits van Runnersworld Amsterdamse Bos tijdens mijn wedstrijden en trainingen. Voor een verdere invulling van mijn tijd naast het hardlopen staat alles open, een lekker gevoel! Tot eind december zal ik nog veel in de winkel aanwezig zijn, wees van harte welkom om mooie herinneringen op te halen. En uiteraard extra leuk als we samen het glas heffen tijdens de Nightrun!

Als je het leuk vindt om mijn progressie op loopgebied te volgen dan kan dat via Strava en mocht je rechtstreeks contact met mij willen hebben dan is dat via stigter.bas@gmail.com mogelijk.

Rest mij jou nog eenmaal te bedanken, zonder jou geen winkel! Het was mij oprecht een waar genoegen!

Met sportieve en liefdevolle groet,

Bas Stigter
Eigenaar Runnersworld Amsterdamse Bos

Over ons & openingstijden