On Cloudsurfer test night - Donderdag 30 maart

Het begon 13 jaar geleden met de allereerste Cloudsurfer die uitgroeide tot een icoon in de collectie van On Running. Op donderdag 23 maart is de lancering van de spectaculair vernieuwde Cloudsurfer! Wij geven jou de kans om deze schoen op donderdag 30 maart uitgebreid te testen tijdens de On Cloudsurfer Test Night. 

Op deze avond kun je bij ons de schoenen uitproberen tijdens een gave clinic onder leiding van Frido Verschoor, oud topatleet en gepassioneerd trainer. Frido zal je meenemen op een mooi hardloop avontuur en na afloop is er een gezellig samenzijn in de winkel met een welverdiend hapje en drankje! 

Tijd & locatie
Donderdag 30 maart van 18.00 tot 21.00 uur bij Runnersworld Amsterdamse Bos. Ons adres is Amsterdamseweg 507 in Amstelveen.

Aanmelden
Dit is de uitgelezen kans om de Cloudsurfer te testen en wie weet ga je met een paartje naar huis! Deze testavond is kosteloos en er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus wees er snel bij, want vol is vol. Stuur dan een mail naar info@runnersworldamsterdamsebos.nl. We zien je aanmelding graag verschijnen :) !

Over Runnersworld Amsterdamse Bos