Runnersworld Amsterdamse Bos bestaat 10 jaar!

Iets na mijn 36e verjaardag een tienjarig jubileum vieren van mijn eigen onderneming; als je dat vroeger tegen mij zou zeggen dan had ik je voor gek verklaard. In mijn studententijd was ik bezig met geheel andere dingen dan het nastreven van een gezonde levensstijl, hardloopkilometers maken en het willen servicen van andere lopers. Toen ik in 2012 de kans kreeg om samen met mijn vader (Aart Stigter) en zijn vrouw (Ellen Abbringh) deze winkel op te zetten, was het enthousiasme er direct. En met de mooie locatie bij het Amsterdamse Bos zagen we genoeg mogelijkheden om iets moois neer te zetten. Dat er tien jaar later nog steeds een prachtige winkel staat, had ik nooit durven dromen. En dat kan alleen dankzij jou! Gedurende al deze jaren hebben wij veel lopers mogen helpen aan hun eerste paar schoenen om te trainen voor hun eerste 5km, of lopers die juist een snelle marathon willen lopen. Ongeacht jouw doel of intentie van het bezoek aan de winkel, het is erg fijn om je te ontvangen. De inspirerende, humoristische, aanstekelijke, motiverende en bovenal voornamelijk leuke & gezellige ontmoetingen zijn ontelbaar en zijn hetgeen wat ons werk zo leuk maakt. Uit de grond van mijn hart; DANK daarvoor! 

Samen met mijn collega's zullen wij voor je klaar blijven staan en is onze missie onveranderd: jou helpen met welk vraagstuk dan ook en ervoor zorgen dat je altijd met een glimlach de deur uit gaat! We doen niets liever dan jou op weg helpen met hardlopen en vinden het elke dag nog steeds prachtig om te zien wat hardlopen (of sporten in het algemeen) voor mooie positieve invloed om iemands leven kan hebben. Blijf dus vooral ook de komende jaren van harte welkom! Wij zullen voor je klaar blijven staan. Met de sterke nadruk op wij, want zonder mijn collega's zou een tienjarig jubileum onmogelijk zijn. 

Rest mij jou voor nu nog een laatste keer te bedanken, namens het hele team van Runnersworld Amsterdamse Bos. Zonder jou geen winkel!

Met sportieve groet,

Bas Stigter
Eigenaar Runnersworld Amsterdamse Bos

Over ons & openingstijden