Runnersworld Amsterdamse Bos Nightrun 2023

Yes, terug van weggeweest, de feestelijke jaarafsluiter; de Runnersworld Amsterdamse Bos Nightrun! Heel graag sluiten wij het huidige jaar met jou af en lopen wij samen het nieuwe jaar tegemoet. Vanwege Corona heeft deze klassieker een paar keer geen doorgang kunnen vinden, maar dit jaar wordt de Nightrun weer in volle glorie hersteld! Dit betekent dat uiteraard de oliebollen & appelbeignets weer klaar zullen staan, nadat er een mooie route van 5km door het Amsterdamse Bos is gerend. Ook zal de champagne weer in overvloed worden geserveerd.

Op zaterdag 30 december ben je vanaf 19:15 welkom, rond 20:00 zullen we als een mooi verlicht lint door het bos rennen. De route is ongeveer 5km en is voor alle niveaus geschikt, wij zorgen ervoor dat je weer veilig in de winkel terug komt. Let op; het betreft een funrun. Dit houdt in dat er geen startnummers worden gebruikt en er is ook geen tijdwaarneming. Wij staan weer klaar met de polaroid-camera's om iedereen van een unieke herinnering te voorzien. Wij waarderen het als je leuk verkleed naar de winkel toe komt. Of jezelf mooi verlicht uitdost. De leukst/ludiekst geklede man & vrouw winnen een paar hardloopschoenen. Dit wordt beoordeeld door de vakkundige collega's van Runnersworld Amsterdamse Bos.

Spullen kunnen gerust achtergelaten worden in de winkel, wij zorgen ervoor dat er genoeg mensen achterblijven die alles goed in de gaten zullen houden. 

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus zorg dat je op tijd inschrijft. Inschrijfkosten bedragen €14,75 en hierbij zit een hoofdlamp inbegrepen. Daarnaast zorgen wij voor wat extra glowgoodies en natuurlijk de nodige versnaperingen. Wees van harte welkom! Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact met de winkel op via info@runnersworldamsterdamsebos.nl

Tot 30 december, of uiteraard al eerder in de winkel!

Met sportieve groet,

Team Runnersworld Amsterdamse Bos

Inschrijven: https://inschrijven.nl/form/2023123050887-nl


Home