Vacature bedrijfsleider (32-40 uur per week)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en energieke bedrijfsleider die samen met ons de volgende stappen wilt zetten. Als hardlopen een actieve hobby van je is en je vindt het leuk om anderen daarmee te enthousiasmeren, dan zoeken we jou! Als bedrijfsleider ben je eindverantwoordelijk voor het uitvoeren van de visie van de winkel, waarbij de typische Runnersworld Amsterdamse Bos sfeer de rode draad zal zijn; energiek, behulpzaam & altijd met een glimlach. Deze visie bepaal je samen met de eigenaar, waarbij je veel vrijheid zal krijgen om dit succesvol uit te rollen. Samen met je collega’s zorg je voor een plezierige sfeer op de werkvloer, als ook plezier voor de consument. Voor de balans en verhouding in ons team ben je bij voorkeur tussen de 24 en 45 jaar oud.

Wat verwachten wij van jou?

Een positieve instelling die je aan onze klanten, collega’s en leveranciers kan overbrengen. Als bedrijfsleider ben je het gezicht van de winkel, voor zowel klant als leverancier. Dit houdt in dat je op de vloer zelf meedraait en ook verantwoordelijk zult zijn voor inkoop & events. Daarnaast zorg je voor de personeelsplanning en het aannemen van nieuwe collega’s. Het betreft een nieuwe functie binnen ons team. De invulling van de functie kan je zo uitdagend maken als je zelf wilt en is niet vastomlijnd. Energie en initiatief daar worden wij blij van! En belangrijk; alles valt te leren, daar helpen we je uiteraard graag bij. Ervaring is een pre, geen harde must.

Naar welke eigenschappen zijn wij nog meer op zoek?

-          Ambitieus en op zoek naar progressie

-          Je vindt het leuk om met mensen te werken en ze vooruit te helpen

-          Expertise en kennis vertalen naar collega lopers en werkcollega’s

-          Je kan goed om gaan met druk en vindt het leuk om doelen te stellen

-          Werken op zaterdagen is voor jou geen probleem

Wat mag je van Runnersworld Amsterdamse Bos verwachten?

Plezier is voor ons het belangrijkst. Voor onszelf en voor de klanten die bij ons binnenkomen. Een ontspannen werksfeer zal je bij ons aantreffen, waarbij er uiteraard wel hard gewerkt wordt. Door middel van trainingen zul je de kennis over de producten en het goed uitvoeren van een loopanalyse onder de knie krijgen. Je gaat werken met hardlopende collega’s die je graag bijstaan om hun kennis over te brengen. Dat in een energieke, dynamische en sportieve werkomgeving!

Als bedrijfsleider krijg je de mogelijkheid om vanuit een vrije rol de winkel verder te laten groeien. Je bent eindverantwoordelijk voor het reilen & zeilen van de winkel en uiteraard staat daar een goede vergoeding tegenover, waarbij er ook de mogelijkheid is om in te groeien als mede-eigenaar van de winkel.

Ready? Set? Go! Wanneer dit alles je ontzettend aanspreekt en je staat te popelen om te starten; stuur dan vandaag nog je cv naar bas@runnersworldamsterdamsebos.nl.

We kijken uit naar je reactie! Mocht je vragen hebben over de vacature dan kan je altijd bellen naar 06-14114942.

Bas Stigter
Eigenaar Runnersworld Amsterdamse BosOver ons & openingstijden