Vacature verkoopadviseur (8 tot 16 uur per week)

Wij zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar een extra topper die ons team komt vergezellen! Als hardlopen een actieve hobby van je is en je vindt het leuk om anderen daarmee te enthousiasmeren, dan zoeken we jou! Als hardloopadviseur voorzie jij jouw medelopers van goed advies over producten en help jij ze mee om pijnvrij en met een lach te (blijven) lopen. Een ideale (bij)baan in een sportief team!

Wat verwachten wij van jou?

Een positieve instelling die je aan onze klanten, en collega’s kan overbrengen. Met deze instelling adviseren wij onze klanten. Je gaat samen met de klant op zoek naar de ideale hardloopschoenen (d.m.v. videometingen), je geeft uitleg over functionele kleding + accessoires en je laat de klant met een fijn gevoel de deur uit lopen. Energie en initiatief daar worden wij blij van! En belangrijk; alles valt te leren, daar helpen we je uiteraard graag bij! 

Naar welke eigenschappen zijn wij nog meer op zoek?

-          Je vindt het leuk om met mensen te werken en ze vooruit te helpen

-          Expertise en kennis vertalen naar collega-lopers en werkcollega’s

-          Werken op zaterdagen is voor jou geen probleem

Wat mag je van Runnersworld Amsterdamse Bos verwachten?

Plezier is voor ons het belangrijkst. Voor onszelf en voor de klanten die bij ons binnenkomen. Een ontspannen werksfeer zal je bij ons aantreffen, waarbij er uiteraard wel hard gewerkt wordt. Door middel van trainingen zul je de kennis over de producten en het goed uitvoeren van de loopanalyse onder de knie krijgen. Je gaat werken met hardlopende collega’s die je graag bijstaan om hun kennis over te brengen. Dat in een energieke, dynamische en sportieve werkomgeving!

Loon: Vanaf €14,50 per uur (all-in loon, verder afhankelijk van ervaring en leeftijd), plus elk jaar een kledingpakket ter waarde van €700 euro. Daarnaast ontvang je korting op alle collecties. 

Je zal bij ons beginnen als hardloopadviseur, waarbij er de mogelijkheid is om door te groeien en meer taken en verantwoordelijkheden op je te nemen. Ervaring is geen must, motivatie wel! De functie is voor 8+ uur per week en per direct beschikbaar, waarbij de te werken uren/dagen bespreekbaar zijn. Wil je een paar uurtjes meelopen om een indruk te krijgen? Dat kan altijd!

Ready? Set? Go! Wanneer dit alles je ontzettend aanspreekt en je staat te popelen om te starten; stuur dan vandaag nog jouw cv naar bas@runnersworldamsterdamsebos.nl.

We kijken uit naar je reactie! Mocht je vragen hebben over de vacature of het salaris dan kan je altijd bellen naar 06-14114942.

Bas Stigter – Eigenaar Runnersworld Amsterdamse Bos

Werken bij Runnersworld Amsterdamse Bos