Welkom Maarten Soen

Beste loper,

Per 1 januari neem ik het stokje over van Bas Stigter en start ik een nieuw avontuur in deze fantastische winkel. Een winkel waar ik trots op ben en waar ik Bas Stigter een groot compliment over wil geven. De afgelopen jaren heeft hij met het team service en advies van topniveau neergezet. Een prachtige basis om op door te bouwen.

Als gepassioneerde marathonloper ben ik enkele jaren geleden begonnen met het geven van hardlooptrainingen. Mijn visie is duidelijk: iedereen helpen om een betere versie van zichzelf te worden in het hardlopen. Het geven van trainingen geeft mij zoveel energie dat ik dit telkens wat heb uitgebreid. Wat begon als trainingen geven, groeide al snel uit tot coaching en er ontstond een team waarmee we samen sterker werden.

Voor mij is de winkel een volgende stap in het ondersteunen van 'de hardloper'. Het geweldige team van Runnersworld Amsterdamse Bos blijft intact en samen gaan we ervoor zorgen dat het niveau minstens zo hoog blijft. In het komende jaar introduceren we nieuwe diensten; denk aan inspanningstesten, uitgebreide hardloopanalyses en de expertise van een in-house physical performance specialist. Zo hebben we alles in huis om jou als hardloper volledig te ondersteunen in je avonturen. Het beste advies over schoenen en kleding staat bij ons altijd voorop!

We zetten onze eerste stap door Rick van Riemsdijk aan te trekken. Met zijn jarenlange ervaring in het begeleiden van (Olympische) sporters is hij in staat om jou en ons team te ondersteunen op het gebied van blessurepreventie. Binnenkort zal hij zichzelf nader voorstellen. Op zondag 7 januari, na de Social Run, geeft Rick een workshop met als onderwerp 'Iedereen kan topatleet zijn', waarin hij spreekt over biomechanica, anatomie & fysiologie en de basisprincipes van het hardlopen. Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten in de winkel!

Sportieve groet,

Maarten Soen


Maarten Soen

Over ons & openingstijden